• BB Lampen2

The Craftsmen

Vakmanschap. Vaak denken we dan aan meubelmakers, botenbouwers, pianorestaurateurs, wijnmakers of bierbrouwers. Bijvoorbeeld. Mensen die echt werken, vooral met hun handen. En liefst met hout, gereedschappen, krullen en met een heuze werkplaats. Een prenetante geur mag natuurlijk ook niet ontbreken. Dat is vakmanschap, dat zien we direct!

Nope!
Een mooi traditioneel plaatje, toch? Maar, zijn er dan geen vakmensen meer? Is het echte 'ambacht' verdwenen? Nope. Helemaal niet. Zijn ze zijn er nog steeds, maar dan van een andere generatie. Of u dat herkent, is afhankelijk van uw inzicht. Deze vakmensen werken op een andere manier, zonder hout. Maar ze snijden wél hout. Met kennis. Of liever gezegd met expertise. Kennis gecombineerd met jarenlange praktijkervaring. Het zijn kenniswerkers of experts. Zonder vieze handen, dat wel.


We brew brands & concepts!
BrandBrewery is een coöperatief samenwerkingsverband tussen verschillende zelfstandige specialisten (PZP-ers) op gebied van marketing & communicatie. Wij zijn een klein team, maar groots in prestaties. Samen met onze jarenlange ervaring en bewezen track record vormen we een ijzersterk 'DreamTeam'.

"Music means nothing if the audience is deaf"*
De BrandBrewery is er niet voor traditionele denkers, ondernemers of managers. Die 'hetzelfde blijven doen, maar andere resultaten verwachten'. Dat is waanzin, aldus *Albert Einstein. En volgens ons ook. Trouwens. Wij zijn er voor de ambitieuzen. Met visie. Die helpen we graag verder. Die ons waarderen, inspireren en motiveren. Om het uiterste uit onszelf te halen. Dat vinden wij nou leuk.

dreamteam

- klein; maar groots in prestatie -

 • Mark

  Afstammeling van een vreemd ras, een gekke kruising. Visionair, creatief, ondernemend en commercieel tegelijkertijd. Maar dan wel anders dan anderen. Schakelt dwars door allerlei disciplines heen. Weet de juiste snaar te raken en de vinger op de juiste plekjes te leggen. Tegendraads, dat zeker! Denkt altijd weer net ff anders. Enne... geen gemekker, resultaat!

  The Creator

  strategizing, innovating, branding & concepting

  EXPERTISES: strategie & concept; new business development, business modeling, marketing, branding, concepting, innovation, communicatie, copy writing, corporate identity, creative & technical direction.

  Mark Kruiver

 • Ewout

  De rust zelve. Al geef je hem 100 deadlines! Hij blijft rustig, je moet het meemaken. En wat een creatieve allrounder, zo kom je ze maar echt weinig tegen. Fervent Photoshopper, kei in grafische vormgeving en opmaken (dtp). Illustratief tekenen? Hij draait zijn hand er niet voor om, net als animatie video's maken. Trouwens; fotograferen kan ie ook. En hoe!

  The Designer

  visualizing, designing & animating

  EXPERTISE: grafische vormgeving, desktoppublishing (DTP), photoshoppen, art work & beeldbewerking, artists impressions, product ontwerp, verpakkingen, vouwkartonage, animatie video, fotografie.

  Ewout Meijer

 • Bart

  Bart is de brouwer. Zelden zelf op de voorgrond, maar noodzakelijk op de achtergrond. Houdt zich bezig met de printkant en bewaakt de kwaliteit. Hoe ingewikkelder hoe beter, want Bart weet alles van druktechnieken. Jaagt iedereen op voor het behalen van de deadlines. Om te huilen, soms. Maar ook veel lachen. Bart is altijd goedgemutst lachebekje.

  The Brewer

  planning, processing & printing

  EXPERTISES: drukwerkbegeleiding, lithografie, beeldcorrectie, prepress, colour management, huisstijl beheer, planning, kwaliteitscontrole, process & print management

  Bart Jamoel

 • Maarten

  Internet adapt sinds het prille begin. Heeft niks 'van horen zeggen'. Heeft alle veranderingen meegemaakt. Trends zien komen en gaan. Allrounder en harde werker. Altijd oplossinggericht, super technisch en gaat tot het gaatje. Gespecialiseerd in open source, ook vanaf het begin. Daar wil je toch mee bouwen?!

  The Webdeveloper

  developing, customizing & programming

  EXPERTISES: webdevelopment, e-commerce, open source, Joomla, VirtueMart, WordPress, Magento, programmeren: PHP, HTML, HTML5, CSS.

  Maarten Boer

 • Luc

  Enthousiaste creatieveling op gebied van films en video. Van huis uit journalist. Weet tot de bodem door te dringen. En dat in beeld vast te leggen, wat moeilijk in woorden is te vangen. Communicator pur sang. En perfectionist, weet nooit te stoppen. Gaat maar door tot het helemaal zo is als hij in zijn hoofdje heeft. Jah! Das Luc!

  The Producer

  producing video's, commercials & documentaries

  EXPERTISES: scripting, directing & producing van o.a.: webvideo's, bedrijfsfilms, reportages, instructievideo's, trainingvideo's, presentatiefilms, demonstratievideo's, commercials en documentaires .

  Luc Seton

LookBook

Bekijk onze portfolio

Lees meer